Vendet popullore

Algjeri — mot Tetor, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Algjer 26.7 °C 19.4 °C 6 ditë 2 ditë 23.6 mm 22.7 °C 9.3 h.
Batna 21.6 °C 13.6 °C 6 ditë 2 ditë 30.6 mm 0 °C 9.3 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!