Vendet popullore

Malajzia — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Malajzia
temperatura e ujit Malajzia (muajin aktual)
Batu Feringgi 30.6 °C
Langkawi 30.6 °C
Penang 30.6 °C
George Town 30.5 °C
Malacca 30.4 °C
Kota Kinabalu 30.3 °C
Kuching 30.2 °C
Kuala Lumpur 30.2 °C
Redang 30.1 °C
Buntulu 30.1 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!