Vendet popullore

Moti në qytetet turistik të botës

Ku të shkoni për t'u çlodhur? Jan Shkurt Mar Prill Maj Qershor Korrik Augustus Shtator Tetor Nëntor Dhjetor
Vlerësimet Moti, Shtator
Dielli ngrohta
Basra Irak 42.9 °C Al Ahsa Arabia Saudite 42.4 °C
Babylon Irak 41.3 °C Bagdad Irak 41.3 °C
Karbala Irak 40.9 °C Meka Arabia Saudite 40.8 °C
Doha Katari 40.5 °C Dammam Arabia Saudite 39.8 °C
Al Khubar Arabia Saudite 39.8 °C Jeddah Arabia Saudite 39.4 °C
Lista e plotë e qyteteve →
Uji i ngrohtë (det, oqean)
Abu Dhabi- Emiratet e Bashkuara Arabe 33.3 °C Palm Jebel Ali Emiratet e Bashkuara Arabe 33.2 °C
Doha Katari 33.1 °C Jerash Jordan 33 °C
Sharjah Emiratet e Bashkuara Arabe 32.9 °C Dubai Emiratet e Bashkuara Arabe 32.9 °C
Jumeirah Emiratet e Bashkuara Arabe 32.9 °C Amman Jordan 32.9 °C
Muharraq Bahrain 32.9 °C Deti i Vdekur Jordan 32.8 °C
Lista e plotë e qyteteve →
Qytetet ku dielli shkëlqen më shumë
Dammam Arabia Saudite 12.3 h. Al Khubar Arabia Saudite 12.3 h.
Al Ahsa Arabia Saudite 12.3 h. Babylon Irak 12.3 h.
Basra Irak 12.3 h. Al-Manamah Bahrain 12.3 h.
Muharraq Bahrain 12.3 h. Umm Al Quwain Emiratet e Bashkuara Arabe 12.2 h.
Khor Fakkan Emiratet e Bashkuara Arabe 12.2 h. Sharjah Emiratet e Bashkuara Arabe 12.2 h.
Lista e plotë e qyteteve →
Qyteti rainiest
Heredia Kostarikë 714.3 mm San Jose Kostarikë 714.3 mm
Cartago Kostarikë 673.2 mm Alajuela Kostarikë 658.2 mm
Davao Filipinet 474.8 mm Da Lat Vietnam 449.6 mm
Ko Wai Thailand 422.2 mm Ko Mak Thailand 421.9 mm
Koh Dek Koule Kamboxhi 415.3 mm Koh Rong Kamboxhi 413 mm
Lista e plotë e qyteteve →
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!