Vendet popullore

Greqi — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Greqi
temperatura e ujit Greqi (muajin aktual)
Rhodes 20.5 °C
Lindos 20.4 °C
Afantou 20.4 °C
Falirakit 20.4 °C
Lardos 20.4 °C
Lalisos 20.3 °C
Kiotari 20.3 °C
Theologos 20.3 °C
Ixia 20.3 °C
Psalidi 20.1 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!