Vendet popullore

Maldive Islands — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Maldive Islands
temperatura e ujit Maldive Islands (muajin aktual)
Addu Atoll 28.6 °C
Seenu Atoll 28.6 °C
Meemu Atoll 28.4 °C
Haa Alifu Atoll 28.3 °C
Elif Atoll 28.3 °C
Mashkull Atoll 28.3 °C
Ari Atoll 28.3 °C
Lhaviyani Atoll 28.3 °C
Faafu Atoll 28.3 °C
Maafushi 28.3 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!