Vendet popullore

SHBA — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, SHBA
temperatura e ujit SHBA (muajin aktual)
Ponce 26.6 °C
Kailua Kona 24.9 °C
Miami Beach 24.6 °C
Miami 24.5 °C
Honolulu 24.3 °C
Hilo 24.3 °C
Hawaii 24.2 °C
Kahului 24.1 °C
Maui 24.1 °C
Key West 23.9 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!