Vendet popullore

Thailand — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Thailand
temperatura e ujit Thailand (muajin aktual)
Ko Li Pe 29 °C
Khao Lak 28.9 °C
Patong Beach 28.8 °C
Bang Tao Beach 28.8 °C
Phuket 28.8 °C
Kata Beach 28.8 °C
Koh Lanta 28.8 °C
Rawai Beach 28.8 °C
Similan 28.8 °C
Nai Harn Beach 28.8 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!