Vendet popullore

Britani e Madhe — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Britani e Madhe
temperatura e ujit Britani e Madhe (muajin aktual)
Gjibraltar 19.6 °C
Bournemouth 15.7 °C
Torquay 15.1 °C
Plymouth 15.1 °C
Londër 14.4 °C
Bristol 13.9 °C
Dush 13.8 °C
Belfast 13.2 °C
Liverpul 12.9 °C
York 12.4 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!