Vendet popullore

Spanjë — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Spanjë
temperatura e ujit Spanjë (muajin aktual)
La Palma 19.7 °C
Guia de Isora 19.6 °C
Los Gigantes 19.6 °C
Playa-de-Las-Americas 19.6 °C
Los Cristianos 19.6 °C
Adeje 19.6 °C
Kosta Adeje 19.6 °C
Santa Cruz de La Palma 19.5 °C
La Orotava 19.5 °C
Tenerife 19.5 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!