Vendet popullore

Ukrainë — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Ukrainë
temperatura e ujit Ukrainë (muajin aktual)
Genichesk 23.6 °C
Novoazovsk 23.5 °C
Strelkovoe 23.4 °C
Melekino 23.3 °C
Mariupol 23.3 °C
Belosarayskaya Kosa 23.2 °C
Kirillovka 23.1 °C
Primorsk 23.1 °C
Lunacharsk 23 °C
Novokonstantinovka 23 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!