Vendet popullore

Seychelles — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Seychelles
temperatura e ujit Seychelles (muajin aktual)
Anse Volbert 28.6 °C
La Digue 28.6 °C
Praslin 28.6 °C
Siluetë 28.6 °C
Felicite 28.6 °C
Beau Vallon 28.5 °C
Mahe 28.5 °C
Victoria 28.5 °C
Ste Anne Island 28.5 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!