Vendet popullore

Francë — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Francë
temperatura e ujit Francë (muajin aktual)
Bastia 13.7 °C
Cavalaire sur Mer 13.5 °C
Cagnes sur Mer 13.5 °C
Juan les Pins 13.5 °C
Sainte Maxime 13.5 °C
Cannes 13.5 °C
Frejus 13.5 °C
Antibes 13.5 °C
Mandelieu la Napoule 13.5 °C
Menton 13.5 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!