Vendet popullore

Gjermani — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Gjermani
temperatura e ujit Gjermani (muajin aktual)
Hamburg 9.9 °C
Bremen 9.1 °C
Kiel 8.9 °C
Lubeck 7.8 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!