Vendet popullore

Kinë — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Kinë
temperatura e ujit Kinë (muajin aktual)
Sanya 26.8 °C
Dadunhai 26.8 °C
Yalong Bay 26.6 °C
Hainan 25.9 °C
Haikou 25.1 °C
Beihai 24.1 °C
Hong Kong 24.1 °C
Macau 23.8 °C
Guangzhou 23.8 °C
Zhuhai 23.8 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!