Vendet popullore

Algjeri — mot Maj, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Algjer 24.5 °C 15.6 °C 6 ditë 1 ditë 21.9 mm 18.4 °C 11.8 h.
Batna 23.8 °C 12.7 °C 4 ditë 4 ditë 39.8 mm 0 °C 11.9 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!