Vendet popullore

Algjeri — mot Korrik, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Algjer 32.6 °C 24.4 °C 1 ditë 0 ditë 3.2 mm 24.1 °C 13.5 h.
Batna 31.9 °C 21.6 °C 2 ditë 0 ditë 4.6 mm 0 °C 13.2 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!