Vendet popullore

Algjeri — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Algjeri
temperatura e ujit Algjeri (muajin aktual)
Algjer 24.1 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!