Vendet popullore

Algjeri — mot Nëntor, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Algjer 20.4 °C 14.1 °C 10 ditë 4 ditë 45.5 mm 19.5 °C 7.1 h.
Batna 14.2 °C 7.1 °C 7 ditë 2 ditë 21.7 mm 0 °C 7.9 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!