Vendet popullore

Algjeri — mot në janar, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Algjer 15.1 °C 8.9 °C 10 ditë 5 ditë 60.1 mm 15.7 °C 6.8 h.
Batna 8.8 °C 1.5 °C 11 ditë 1 ditë 19.5 mm 0 °C 7.1 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!