Vendet popullore

Algjeri — mot Mars, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Algjer 17.5 °C 10 °C 9 ditë 4 ditë 56.8 mm 15.1 °C 8.6 h.
Batna 13.4 °C 4.5 °C 9 ditë 2 ditë 34 mm 0 °C 8.8 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!