Vendet popullore

Algjeri — mot Prill, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Algjer 21.1 °C 12.8 °C 5 ditë 3 ditë 40.5 mm 16.5 °C 10.4 h.
Batna 19.3 °C 8.6 °C 6 ditë 3 ditë 46.1 mm 0 °C 10.6 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!