Vendet popullore

Algjeri — mot Qershor, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Algjer 29.1 °C 20.2 °C 2 ditë 1 ditë 12.3 mm 21.5 °C 13.3 h.
Batna 28.2 °C 17.7 °C 2 ditë 3 ditë 34.6 mm 0 °C 13 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!