Vendet popullore

Armeni — mot Tetor, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Ararat 15.7 °C 7.7 °C 5 ditë 2 ditë 34.5 mm 0 °C 9.2 h.
Dilijan 12.8 °C 2.6 °C 9 ditë 3 ditë 40.7 mm 0 °C 7.5 h.
Jermuk 12.8 °C 5.1 °C 6 ditë 2 ditë 28.8 mm 12.8 °C 9.4 h.
Liqeni Sevan 10.3 °C 3 °C 9 ditë 6 ditë 71.6 mm 0 °C 8.3 h.
Tsaghkadzor 10.7 °C 2.4 °C 9 ditë 3 ditë 34.1 mm 0 °C 8.1 h.
Yerevan 18.9 °C 9.6 °C 3 ditë 1 ditë 9 mm 12.5 °C 9.9 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!