Vendet popullore

Armeni — mot Korrik, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Ararat 28.6 °C 16 °C 1 ditë 1 ditë 20.3 mm 0 °C 13.6 h.
Dilijan 22.7 °C 8.3 °C 9 ditë 7 ditë 84.1 mm 0 °C 10.7 h.
Jermuk 26.7 °C 14.9 °C 1 ditë 4 ditë 50.7 mm 16.7 °C 13.6 h.
Liqeni Sevan 21.2 °C 9.5 °C 6 ditë 15 ditë 161.4 mm 0 °C 11.6 h.
Tsaghkadzor 22.6 °C 10.3 °C 9 ditë 9 ditë 97.3 mm 0 °C 11.4 h.
Yerevan 33.3 °C 18.8 °C 0 ditë 1 ditë 22.8 mm 16.4 °C 14.1 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!