Vendet popullore

Armeni — mot Shtator, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Ararat 23.3 °C 13.2 °C 2 ditë 1 ditë 18.3 mm 0 °C 11.2 h.
Dilijan 19.3 °C 6.8 °C 10 ditë 5 ditë 54.2 mm 0 °C 9 h.
Jermuk 20.9 °C 11.2 °C 2 ditë 1 ditë 20.3 mm 16.1 °C 11.4 h.
Liqeni Sevan 17.3 °C 7.9 °C 4 ditë 7 ditë 90.4 mm 0 °C 10 h.
Tsaghkadzor 18.1 °C 7.3 °C 8 ditë 5 ditë 48.5 mm 0 °C 9.8 h.
Yerevan 27.3 °C 15.4 °C 0 ditë 0 ditë 11.5 mm 15.9 °C 11.9 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!