Vendet popullore

Armeni — mot Shkurt, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Ararat 1.2 °C -6.1 °C 9 ditë 0 ditë 19.1 mm 0 °C 8 h.
Dilijan -0.4 °C -9 °C 10 ditë 0 ditë 35.1 mm 0 °C 5.4 h.
Jermuk -1.2 °C -7.8 °C 7 ditë 0 ditë 24.5 mm 1.6 °C 7 h.
Liqeni Sevan -2.7 °C -9.6 °C 9 ditë 0 ditë 43.5 mm 0 °C 6.1 h.
Tsaghkadzor -2.7 °C -10.8 °C 9 ditë 0 ditë 31.6 mm 0 °C 5.4 h.
Yerevan 4.8 °C -2.9 °C 8 ditë 0 ditë 10 mm 2 °C 8.5 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!