Vendet popullore

Armeni — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Qytete, Armeni
temperatura e ujit Armeni (muajin aktual)
Yerevan 2.5 °C
Jermuk 2.2 °C
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!