Vendet popullore

Armeni — mot Nëntor, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Ararat 7.6 °C 0.8 °C 7 ditë 2 ditë 25.5 mm 0 °C 7.9 h.
Dilijan 5.3 °C -2.5 °C 10 ditë 1 ditë 28.6 mm 0 °C 6.5 h.
Jermuk 4.7 °C -1.2 °C 8 ditë 1 ditë 21.3 mm 9.4 °C 7.7 h.
Liqeni Sevan 3.1 °C -3.2 °C 10 ditë 2 ditë 36.8 mm 0 °C 7 h.
Tsaghkadzor 3.1 °C -3.6 °C 10 ditë 1 ditë 26.2 mm 0 °C 6.6 h.
Yerevan 10.6 °C 2.9 °C 3 ditë 0 ditë 7.4 mm 9.3 °C 8.5 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!