Vendet popullore

Armeni — mot Mars, temperatura e ujit

Moti në qytetet
Qytet Ditë Natë Re Rains Reshje Deti Diell
Ararat 5.9 °C -1.3 °C 10 ditë 2 ditë 34.9 mm 0 °C 9 h.
Dilijan 4.5 °C -4.6 °C 12 ditë 2 ditë 50.5 mm 0 °C 6.7 h.
Jermuk 3.3 °C -3 °C 11 ditë 2 ditë 40.6 mm 2.1 °C 8.3 h.
Liqeni Sevan 1.3 °C -6 °C 14 ditë 2 ditë 66.6 mm 0 °C 7.1 h.
Tsaghkadzor 1.5 °C -6.2 °C 12 ditë 1 ditë 46.8 mm 0 °C 6.6 h.
Yerevan 10.1 °C 1.8 °C 7 ditë 0 ditë 13.8 mm 2.2 °C 9.7 h.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!