Nagara Popular

Argentina — hawa Oktober, suhu cai

Cuaca di kota
Kota Poe Wengi Awan Hujan Présipitasi Laut Panonpoe
Buenos Aires 20.4 °C 13.8 °C 9 poé 5 poé 69.1 mm 18.9 °C 8.7 h.
Cordoba 24.1 °C 14.2 °C 6 poé 4 poé 52 mm 0 °C 9.7 h.
Mar del Plata 16.8 °C 10.3 °C 9 poé 4 poé 58.9 mm 13 °C 8.4 h.
Miramar 16.8 °C 10.2 °C 9 poé 5 poé 57.4 mm 12.3 °C 8.4 h.
Puerto Madryn 18.7 °C 12.2 °C 7 poé 0 poé 12.9 mm 11.4 °C 10 h.
Salta 24.4 °C 12.8 °C 6 poé 3 poé 46.3 mm 0 °C 10.3 h.
San Carlos de Bariloche 12.4 °C 2.4 °C 9 poé 1 day 18.9 mm 8.4 °C 10 h.
Ushuaia 8.1 °C 0.8 °C 17 poé 1 day 40.7 mm 5.9 °C 6.4 h.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!