Nagara Popular

Argentina — hawa Oktober, suhu cai

Cuaca di kota
Kota Poe Wengi Awan Hujan Présipitasi Laut Panonpoe
Buenos Aires 20.4 °C 13.5 °C 9 poé 5 poé 56.8 mm 19 °C 8.9 h.
Cordoba 23.9 °C 14.2 °C 6 poé 4 poé 54.9 mm 0 °C 9.8 h.
Mar del Plata 16.7 °C 10.3 °C 9 poé 4 poé 60.1 mm 13 °C 8.6 h.
Miramar 16.6 °C 10.2 °C 9 poé 5 poé 62.1 mm 12.1 °C 8.6 h.
Puerto Madryn 18.4 °C 12.2 °C 6 poé 0 poé 8.4 mm 11.1 °C 10.3 h.
Salta 24.1 °C 13 °C 6 poé 4 poé 49.5 mm 0 °C 10.3 h.
San Carlos de Bariloche 12.3 °C 2.5 °C 9 poé 0 poé 16.1 mm 8.2 °C 10.2 h.
Ushuaia 7.9 °C 0.6 °C 18 poé 1 day 41.9 mm 5.7 °C 6.7 h.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!