Nagara Popular

Amérika Sarikat — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Amérika Sarikat
suhu cai Amérika Sarikat (ayeuna bulan)
Key West 29.7 °C
Sarasota 29.5 °C
Everglades 29.4 °C
Rajana Beach 29.4 °C
Miami 29.4 °C
Ponce 29.3 °C
Tampa 29.1 °C
Houston 28.5 °C
New Orleans 28 °C
Jacksonville 27.9 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!