Nagara Popular

Amérika Sarikat — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Amérika Sarikat
suhu cai Amérika Sarikat (ayeuna bulan)
Ponce 27.2 °C
Rajana Beach 25.9 °C
Everglades 25.8 °C
Miami 25.8 °C
Key West 25.6 °C
Kailua Kona 25.3 °C
Honolulu 24.8 °C
Hilo 24.7 °C
Hawaii 24.7 °C
Kahului 24.5 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!