Nagara Popular

Amérika Sarikat — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Amérika Sarikat
suhu cai Amérika Sarikat (ayeuna bulan)
Everglades 30.2 °C
Sarasota 30.1 °C
Houston 30 °C
Tampa 30 °C
Key West 30 °C
New Orleans 29.9 °C
Miami 29.7 °C
Rajana Beach 29.6 °C
Ponce 28.5 °C
Jacksonville 27.7 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!