Nagara Popular

Amérika Sarikat — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Amérika Sarikat
suhu cai Amérika Sarikat (ayeuna bulan)
Ponce 26.6 °C
Kailua Kona 24.9 °C
Honolulu 24.5 °C
Hilo 24.5 °C
Hawaii 24.4 °C
Kahului 24.3 °C
Rajana Beach 24.3 °C
Maui 24.2 °C
Miami 24.1 °C
Key West 23 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!