Nagara Popular

Amérika Sarikat — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Amérika Sarikat
suhu cai Amérika Sarikat (ayeuna bulan)
Ponce 28.8 °C
Kailua Kona 26.5 °C
Rajana Beach 26.4 °C
Honolulu 26.2 °C
Miami 26.2 °C
Hawaii 26 °C
Hilo 26 °C
Kahului 25.8 °C
Maui 25.8 °C
Key West 25.7 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!