Nagara Popular

Amérika Sarikat — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Amérika Sarikat
suhu cai Amérika Sarikat (ayeuna bulan)
Everglades 29.2 °C
Key West 28.9 °C
New Orleans 28.8 °C
Houston 28.8 °C
Tampa 28.8 °C
Sarasota 28.7 °C
Miami 28.6 °C
Rajana Beach 28.5 °C
Ponce 28.3 °C
Jacksonville 26.9 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!