Nagara Popular

Malaysia — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Malaysia
suhu cai Malaysia (ayeuna bulan)
Kuala Lumpur 29.5 °C
Pangkor 29.5 °C
George Town 29.4 °C
Batu Feringgi 29.4 °C
Penang 29.4 °C
Kota Kinabalu 29.4 °C
Malaka 29.3 °C
Buntulu 29.3 °C
Kuching 29.3 °C
Sandakan 29.3 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!