Nagara Popular

Malaysia — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Malaysia
suhu cai Malaysia (ayeuna bulan)
Pangkor 29.5 °C
George Town 29.4 °C
Penang 29.4 °C
Batu Feringgi 29.3 °C
Kuala Lumpur 29 °C
Langkawi 28.8 °C
Sandakan 28.4 °C
Malaka 28.3 °C
Kuching 28.1 °C
Buntulu 28 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!