Nagara Popular

Malaysia — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Malaysia
suhu cai Malaysia (ayeuna bulan)
George Town 29.7 °C
Batu Feringgi 29.7 °C
Kuala Lumpur 29.7 °C
Penang 29.7 °C
Kuching 29.6 °C
Pangkor 29.6 °C
Johor Bahrul 29.6 °C
Langkawi 29.6 °C
Malaka 29.6 °C
Kota Kinabalu 29.4 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!