Nagara Popular

Britania Raya — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Britania Raya
suhu cai Britania Raya (ayeuna bulan)
Gibraltar 15 °C
Plymouth 9.3 °C
Torquay 8.1 °C
Bournemouth 7.9 °C
Belfast 7.6 °C
Mandi 6.8 °C
Cileungsi 6.7 °C
Glasgow 6.6 °C
Scarborough 6.3 °C
Middlesbrough 6.2 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!