Nagara Popular

Britania Raya — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Britania Raya
suhu cai Britania Raya (ayeuna bulan)
Gibraltar 20.8 °C
Bournemouth 17.1 °C
London 16.7 °C
Torquay 16.3 °C
Cileungsi 16.2 °C
Mandi 16.1 °C
Plymouth 15.6 °C
Liverpool 15.2 °C
York 14.1 °C
Belfast 13.5 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!