Nagara Popular

Britania Raya — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Britania Raya
suhu cai Britania Raya (ayeuna bulan)
Gibraltar 19 °C
London 15.2 °C
Cileungsi 15.2 °C
Mandi 15 °C
Liverpool 14.8 °C
Bournemouth 14.3 °C
Plymouth 13.8 °C
Torquay 13.7 °C
Glasgow 12.2 °C
York 12.1 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!