Nagara Popular

Britania Raya — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Britania Raya
suhu cai Britania Raya (ayeuna bulan)
Gibraltar 18 °C
Plymouth 13.5 °C
Bournemouth 13.2 °C
Torquay 13.1 °C
Belfast 11.9 °C
Cileungsi 11.4 °C
Mandi 11.4 °C
London 11.2 °C
Glasgow 10.7 °C
Scarborough 10.5 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!