Nagara Popular

Uni Émirat Arab — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Uni Émirat Arab
suhu cai Uni Émirat Arab (ayeuna bulan)
Ummu Al Quwain 28.2 °C
Jumeirah 28.2 °C
Ajman 28.2 °C
Dubai 28.2 °C
Sharjah 28.2 °C
Korma Jebel Ali 28 °C
Ras Al Khaimah 28 °C
Khor Fakkan 27.8 °C
Fujairah 27.8 °C
Abu Dhabi- 27.4 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!