Nagara Popular

Uni Émirat Arab — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Uni Émirat Arab
suhu cai Uni Émirat Arab (ayeuna bulan)
Fujairah 23.6 °C
Khor Fakkan 23.6 °C
Ras Al Khaimah 23 °C
Ummu Al Quwain 22.7 °C
Ajman 22.5 °C
Dubai 22.2 °C
Sharjah 22.2 °C
Jumeirah 22.1 °C
Korma Jebel Ali 21.7 °C
Abu Dhabi- 20.9 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!