Nagara Popular

Uni Émirat Arab — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Uni Émirat Arab
suhu cai Uni Émirat Arab (ayeuna bulan)
Jumeirah 31.4 °C
Sharjah 31.3 °C
Korma Jebel Ali 31.3 °C
Ajman 31.3 °C
Dubai 31.3 °C
Ummu Al Quwain 31.2 °C
Ras Al Khaimah 31 °C
Abu Dhabi- 31 °C
Khor Fakkan 30.5 °C
Fujairah 30.5 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!