Nagara Popular

Uni Émirat Arab — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Uni Émirat Arab
suhu cai Uni Émirat Arab (ayeuna bulan)
Fujairah 30 °C
Khor Fakkan 29.9 °C
Abu Dhabi- 29.7 °C
Korma Jebel Ali 29.4 °C
Jumeirah 29.2 °C
Dubai 29.1 °C
Sharjah 29.1 °C
Ajman 29 °C
Ummu Al Quwain 29 °C
Ras Al Khaimah 28.8 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!