Nagara Popular

Uni Émirat Arab — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Uni Émirat Arab
suhu cai Uni Émirat Arab (ayeuna bulan)
Fujairah 26.7 °C
Khor Fakkan 26.6 °C
Abu Dhabi- 25.7 °C
Korma Jebel Ali 25.6 °C
Jumeirah 25.5 °C
Ras Al Khaimah 25.5 °C
Ajman 25.4 °C
Dubai 25.4 °C
Sharjah 25.4 °C
Ummu Al Quwain 25.4 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!