Nagara Popular

Jerman — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Jerman
suhu cai Jerman (ayeuna bulan)
Hamburg 4.2 °C
Bremen 3.9 °C
Kiel 3.2 °C
Lubeck 2.8 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!