Nagara Popular

Jerman — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Jerman
suhu cai Jerman (ayeuna bulan)
Bremen 8.6 °C
Hamburg 8.1 °C
Kiel 6 °C
Lubeck 5.7 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!