Nagara Popular

Jerman — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Jerman
suhu cai Jerman (ayeuna bulan)
Hamburg 9.9 °C
Bremen 9.1 °C
Kiel 8.9 °C
Lubeck 7.8 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!