Nagara Popular

Jerman — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Jerman
suhu cai Jerman (ayeuna bulan)
Bremen 16.4 °C
Lubeck 16 °C
Hamburg 15.9 °C
Kiel 15.8 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!