Nagara Popular

Jerman — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Jerman
suhu cai Jerman (ayeuna bulan)
Bremen 3 °C
Hamburg 2.3 °C
Kiel 1.9 °C
Lubeck 1.6 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!