Nagara Popular

Singapore — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Singapore
suhu cai Singapore (ayeuna bulan)
Sentosa 28.9 °C
Singapore 28.8 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!