Nagara Popular

Singapore — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Singapore
suhu cai Singapore (ayeuna bulan)
Sentosa 29.7 °C
Singapore 29.6 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!