Nagara Popular

Cina — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Cina
suhu cai Cina (ayeuna bulan)
Dadunhai 23.2 °C
Aing nya 23.2 °C
Yalong Bay 23 °C
Hainan 20.6 °C
Haikou 19.3 °C
Taipei 18.3 °C
Hong Kong 18.1 °C
Beihai 17.8 °C
Makau 17.8 °C
Zhuhai 17.7 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!