Nagara Popular

Cina — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Cina
suhu cai Cina (ayeuna bulan)
Aing nya 24 °C
Dadunhai 24 °C
Yalong Bay 23.9 °C
Hainan 22.1 °C
Haikou 20.7 °C
Beihai 20.3 °C
Guangzhou 20 °C
Zhuhai 19.9 °C
Makau 19.9 °C
Hong Kong 19.7 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!