Nagara Popular

Cina — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Cina
suhu cai Cina (ayeuna bulan)
Aing nya 26.8 °C
Dadunhai 26.8 °C
Yalong Bay 26.6 °C
Hainan 25.9 °C
Haikou 25.1 °C
Beihai 24.1 °C
Hong Kong 24.1 °C
Makau 23.8 °C
Guangzhou 23.8 °C
Zhuhai 23.8 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!