Nagara Popular

Thailand — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Thailand
suhu cai Thailand (ayeuna bulan)
Trat 29.8 °C
Ko Mak 29.7 °C
Ko Wai 29.7 °C
Koh Chang 29.7 °C
Samet 29.7 °C
Hat Nyai 29.7 °C
Koh Kood 29.7 °C
Rayong 29.7 °C
Ko Li pe 29.6 °C
Koh Lan 29.5 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!