Nagara Popular

Spanyol — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Spanyol
suhu cai Spanyol (ayeuna bulan)
La Palma 20.2 °C
Playa-de-Las-Amérika 20.1 °C
Golf del Sur 20.1 °C
Guia de Isora 20.1 °C
Los Cristianos 20.1 °C
Los Gigantes 20.1 °C
Adeje 20.1 °C
Santa Cruz de La Palma 20.1 °C
Kosta Adeje 20.1 °C
Tenerife 20 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!