Nagara Popular

Perancis — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Perancis
suhu cai Perancis (ayeuna bulan)
Bastia 15.4 °C
Corsica 15.2 °C
Aiacciu 15.2 °C
Propriano 15.1 °C
Calvi 15 °C
Cagnes sur mer 15 °C
Bunifaziu 15 °C
Juan les pin 15 °C
Cannes 15 °C
Antibes 15 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!