Nagara Popular

Montenegro — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Montenegro
suhu cai Montenegro (ayeuna bulan)
Risan 14.1 °C
Tivat 14.1 °C
Igalo 14.1 °C
Bigovo 14.1 °C
Kotor 14.1 °C
Herceg Novi 14.1 °C
Dobrota 14.1 °C
Budva 14 °C
Milocher 14 °C
Rafailovici 14 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!