Nagara Popular

Montenegro — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Montenegro
suhu cai Montenegro (ayeuna bulan)
Igalo 14 °C
Herceg Novi 14 °C
Dobrota 13.9 °C
Risan 13.9 °C
Tivat 13.9 °C
Bigovo 13.9 °C
Kotor 13.9 °C
Budva 13.8 °C
Milocher 13.8 °C
Rafailovici 13.8 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!