Nagara Popular

Montenegro — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Montenegro
suhu cai Montenegro (ayeuna bulan)
Dobrota 14.5 °C
Risan 14.5 °C
Tivat 14.5 °C
Igalo 14.5 °C
Bigovo 14.5 °C
Kotor 14.5 °C
Herceg Novi 14.5 °C
Budva 14.4 °C
Milocher 14.3 °C
Rafailovici 14.3 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!