Nagara Popular

Mesir — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Mesir
suhu cai Mesir (ayeuna bulan)
Ras Muhammed 27.8 °C
Karang Bay 27.7 °C
Marsa Alam 27.7 °C
Naama Bay 27.7 °C
Sharm-el-Sheikh 27.6 °C
Sahl Hasheesh 27.5 °C
Safaga 27.5 °C
Al-Qusayr 27.4 °C
Hurghada 27.2 °C
El Gouna 26.7 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!