Nagara Popular

Mesir — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Mesir
suhu cai Mesir (ayeuna bulan)
Ras Muhammed 22.9 °C
Karang Bay 22.8 °C
Marsa Alam 22.8 °C
Naama Bay 22.8 °C
Sharm-el-Sheikh 22.7 °C
Sahl Hasheesh 22.6 °C
Safaga 22.6 °C
Al-Qusayr 22.5 °C
Hurghada 22.4 °C
Dahab 22.1 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!