Nagara Popular

Mesir — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Mesir
suhu cai Mesir (ayeuna bulan)
Marsa Alam 25.7 °C
Naama Bay 25.4 °C
Safaga 25.3 °C
Karang Bay 25.3 °C
Ras Muhammed 25.3 °C
Al-Qusayr 25.3 °C
Sharm-el-Sheikh 25.3 °C
Sahl Hasheesh 25.2 °C
Hurghada 25.1 °C
El Gouna 24.8 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!