Nagara Popular

Mesir — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Mesir
suhu cai Mesir (ayeuna bulan)
Marsa Alam 29 °C
Naama Bay 28.6 °C
Karang Bay 28.5 °C
Al-Qusayr 28.5 °C
Sharm-el-Sheikh 28.5 °C
Ras Muhammed 28.4 °C
Sahl Hasheesh 28.3 °C
Safaga 28.3 °C
Hurghada 28.1 °C
El Gouna 27.8 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!