Nagara Popular

Argentina — hawa Desember, suhu cai

Cuaca di kota
Kota Poe Wengi Awan Hujan Présipitasi Laut Panonpoe
Buenos Aires 28.7 °C 19.4 °C 4 poé 4 poé 62.5 mm 25 °C 12.5 h.
Cordoba 30.2 °C 18.6 °C 4 poé 4 poé 53.3 mm 0 °C 12 h.
Mar del Plata 25.6 °C 15.8 °C 5 poé 3 poé 45.9 mm 18.8 °C 12.1 h.
Miramar 25.6 °C 15.8 °C 5 poé 3 poé 48.9 mm 18.1 °C 12.2 h.
Puerto Madryn 25.5 °C 18.2 °C 4 poé 1 day 8.1 mm 15.8 °C 12.9 h.
Salta 27.1 °C 15.5 °C 7 poé 9 poé 108.8 mm 0 °C 10.6 h.
San Carlos de Bariloche 19.1 °C 5.9 °C 6 poé 1 day 16.1 mm 11.4 °C 12.4 h.
Ushuaia 10.7 °C 3 °C 11 poé 6 poé 78.8 mm 8.2 °C 6.8 h.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!