Nagara Popular

Argentina — hawa Desember, suhu cai

Cuaca di kota
Kota Poe Wengi Awan Hujan Présipitasi Laut Panonpoe
Buenos Aires 27.8 °C 18.4 °C 5 poé 4 poé 58.7 mm 25 °C 12.4 h.
Cordoba 29.4 °C 17.9 °C 3 poé 5 poé 61.4 mm 0 °C 12.2 h.
Mar del Plata 24.6 °C 15.4 °C 5 poé 4 poé 63 mm 18.6 °C 12.2 h.
Miramar 24.7 °C 15.3 °C 5 poé 4 poé 63.8 mm 17.7 °C 12.3 h.
Puerto Madryn 25.1 °C 18.4 °C 4 poé 1 day 6.1 mm 15.6 °C 13.2 h.
Salta 26 °C 15.5 °C 8 poé 9 poé 117 mm 0 °C 10.4 h.
San Carlos de Bariloche 19.2 °C 6.4 °C 6 poé 2 poé 20.6 mm 11.1 °C 12.6 h.
Ushuaia 10.6 °C 3.3 °C 13 poé 7 poé 83.4 mm 8.1 °C 7.4 h.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!