Nagara Popular

Argentina — hawa April, suhu cai

Cuaca di kota
Kota Poe Wengi Awan Hujan Présipitasi Laut Panonpoe
Buenos Aires 21.9 °C 15.7 °C 6 poé 4 poé 57.9 mm 20.7 °C 7.7 h.
Cordoba 22.3 °C 13.4 °C 6 poé 2 poé 41 mm 0 °C 7.7 h.
Mar del Plata 19.7 °C 13.5 °C 7 poé 3 poé 55.2 mm 18.1 °C 7 h.
Miramar 19.9 °C 13.5 °C 7 poé 3 poé 55.5 mm 18.1 °C 7 h.
Puerto Madryn 18.3 °C 13.3 °C 6 poé 1 day 21 mm 15.7 °C 8.1 h.
Salta 21.1 °C 10.5 °C 13 poé 2 poé 44.5 mm 0 °C 7.5 h.
San Carlos de Bariloche 11.7 °C 4.1 °C 10 poé 2 poé 25.6 mm 13.3 °C 7.3 h.
Ushuaia 6.4 °C 2.2 °C 14 poé 3 poé 44.3 mm 7.9 °C 4.3 h.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!