Nagara Popular

Argentina — hawa April, suhu cai

Cuaca di kota
Kota Poe Wengi Awan Hujan Présipitasi Laut Panonpoe
Buenos Aires 22.4 °C 15.4 °C 6 poé 3 poé 43.2 mm 20.9 °C 8.8 h.
Cordoba 23.1 °C 13.5 °C 7 poé 2 poé 37.4 mm 0 °C 8.6 h.
Mar del Plata 20.3 °C 13.6 °C 8 poé 3 poé 51.9 mm 17.9 °C 8.1 h.
Miramar 20.4 °C 13.5 °C 7 poé 3 poé 44.8 mm 17.9 °C 8.1 h.
Puerto Madryn 18.9 °C 13.8 °C 5 poé 1 day 22.8 mm 15.5 °C 8.6 h.
Salta 21.3 °C 9.9 °C 15 poé 2 poé 46.4 mm 0 °C 7.8 h.
San Carlos de Bariloche 12.2 °C 4.1 °C 10 poé 2 poé 26.4 mm 13.1 °C 8 h.
Ushuaia 6.6 °C 2.1 °C 18 poé 3 poé 45 mm 8 °C 5.2 h.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!