Nagara Popular

Argentina — hawa Mei, suhu cai

Cuaca di kota
Kota Poe Wengi Awan Hujan Présipitasi Laut Panonpoe
Buenos Aires 18 °C 12.9 °C 9 poé 3 poé 49.1 mm 17.1 °C 6.9 h.
Cordoba 18.2 °C 10.6 °C 7 poé 1 day 10.3 mm 0 °C 7.5 h.
Mar del Plata 16.3 °C 10.9 °C 10 poé 2 poé 34.7 mm 15.4 °C 6.3 h.
Miramar 16.5 °C 10.8 °C 10 poé 2 poé 35.3 mm 15.6 °C 6.2 h.
Puerto Madryn 15.1 °C 10.5 °C 6 poé 0 poé 6 mm 14.4 °C 7.2 h.
Salta 17.8 °C 7.3 °C 8 poé 0 poé 12.3 mm 0 °C 8.9 h.
San Carlos de Bariloche 7.6 °C 2.1 °C 14 poé 3 poé 37.8 mm 11.3 °C 6 h.
Ushuaia 3.4 °C 0.3 °C 16 poé 2 poé 38.6 mm 6.9 °C 3.9 h.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!