Nagara Popular

Argentina — hawa Mei, suhu cai

Cuaca di kota
Kota Poe Wengi Awan Hujan Présipitasi Laut Panonpoe
Buenos Aires 18.6 °C 12.9 °C 9 poé 2 poé 42.2 mm 17.4 °C 7.4 h.
Cordoba 18.8 °C 11.1 °C 7 poé 0 poé 7.8 mm 0 °C 8.1 h.
Mar del Plata 17.1 °C 11.4 °C 9 poé 2 poé 26 mm 15.3 °C 6.9 h.
Miramar 17.2 °C 11.3 °C 10 poé 2 poé 31.4 mm 15.4 °C 6.8 h.
Puerto Madryn 15.7 °C 11.1 °C 7 poé 0 poé 5.1 mm 14.2 °C 7.5 h.
Salta 18.5 °C 7.1 °C 8 poé 0 poé 13 mm 0 °C 8.8 h.
San Carlos de Bariloche 7.6 °C 1.8 °C 16 poé 3 poé 40.1 mm 11 °C 6.4 h.
Ushuaia 3.2 °C -0.1 °C 17 poé 2 poé 40.6 mm 6.7 °C 4.1 h.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!