Nagara Popular

Argentina — hawa Baris, suhu cai

Cuaca di kota
Kota Poe Wengi Awan Hujan Présipitasi Laut Panonpoe
Buenos Aires 25.9 °C 18.3 °C 6 poé 3 poé 54 mm 23.5 °C 9.9 h.
Cordoba 26.2 °C 15.2 °C 7 poé 4 poé 47.7 mm 0 °C 9.4 h.
Mar del Plata 23.6 °C 16.1 °C 8 poé 3 poé 46 mm 20.3 °C 9.1 h.
Miramar 24 °C 16 °C 7 poé 2 poé 43.8 mm 20.1 °C 9.2 h.
Puerto Madryn 23.2 °C 17.1 °C 5 poé 1 day 18 mm 17.1 °C 10.1 h.
Salta 23.4 °C 12 °C 15 poé 7 poé 82.5 mm 0 °C 7.9 h.
San Carlos de Bariloche 16.9 °C 5.6 °C 7 poé 1 day 14.4 mm 15 °C 9.9 h.
Ushuaia 9.9 °C 4 °C 14 poé 4 poé 57.8 mm 8.7 °C 5.3 h.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!