Nagara Popular

Argentina — hawa Agustus, suhu cai

Cuaca di kota
Kota Poe Wengi Awan Hujan Présipitasi Laut Panonpoe
Buenos Aires 15.1 °C 10.1 °C 7 poé 4 poé 61.2 mm 14.2 °C 7.4 h.
Cordoba 17.9 °C 9.3 °C 5 poé 0 poé 5 mm 0 °C 9.1 h.
Mar del Plata 13.2 °C 7.9 °C 8 poé 3 poé 75.1 mm 10.3 °C 7 h.
Miramar 13.2 °C 7.8 °C 9 poé 3 poé 65.8 mm 10.3 °C 7 h.
Puerto Madryn 13.1 °C 8.3 °C 11 poé 1 day 19.4 mm 10.5 °C 7.5 h.
Salta 19.1 °C 7.1 °C 1 day 0 poé 4.8 mm 0 °C 10.6 h.
San Carlos de Bariloche 4.4 °C -1.3 °C 16 poé 5 poé 68.5 mm 7.7 °C 6.5 h.
Ushuaia 1.6 °C -2.1 °C 13 poé 1 day 35.4 mm 4.8 °C 4.8 h.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!