Nagara Popular

Argentina — hawa Agustus, suhu cai

Cuaca di kota
Kota Poe Wengi Awan Hujan Présipitasi Laut Panonpoe
Buenos Aires 15.9 °C 10.9 °C 7 poé 4 poé 94.8 mm 14.4 °C 7.4 h.
Cordoba 18.8 °C 9.9 °C 5 poé 0 poé 4.9 mm 0 °C 9.2 h.
Mar del Plata 13.6 °C 8.2 °C 8 poé 4 poé 72.2 mm 10.5 °C 7.1 h.
Miramar 13.7 °C 8.1 °C 9 poé 3 poé 63.7 mm 10.7 °C 7.1 h.
Puerto Madryn 13.5 °C 8.5 °C 11 poé 1 day 18.6 mm 10.7 °C 7.5 h.
Salta 20.1 °C 7.6 °C 1 day 0 poé 4.6 mm 0 °C 10.7 h.
San Carlos de Bariloche 4.5 °C -1.3 °C 16 poé 5 poé 68.2 mm 7.8 °C 6.6 h.
Ushuaia 1.9 °C -1.8 °C 11 poé 2 poé 39.3 mm 5.1 °C 4.3 h.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!