Nagara Popular

Argentina — hawa Pebruari, suhu cai

Cuaca di kota
Kota Poe Wengi Awan Hujan Présipitasi Laut Panonpoe
Buenos Aires 28.1 °C 20.3 °C 6 poé 6 poé 114.1 mm 25.2 °C 10.6 h.
Cordoba 28.2 °C 17.4 °C 7 poé 7 poé 93.9 mm 0 °C 9.9 h.
Mar del Plata 25.7 °C 17.4 °C 5 poé 3 poé 56.3 mm 21.4 °C 10.9 h.
Miramar 25.8 °C 17.4 °C 5 poé 3 poé 53.3 mm 20.9 °C 11 h.
Puerto Madryn 25 °C 18.6 °C 4 poé 1 day 17.5 mm 17.6 °C 11.6 h.
Salta 24.8 °C 13.4 °C 12 poé 10 poé 114.2 mm 0 °C 9 h.
San Carlos de Bariloche 20.1 °C 7.2 °C 6 poé 1 day 17.6 mm 15.4 °C 11.3 h.
Ushuaia 11.5 °C 3.6 °C 14 poé 3 poé 48.8 mm 8.7 °C 6.7 h.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!