Nagara Popular

Argentina — hawa Pebruari, suhu cai

Cuaca di kota
Kota Poe Wengi Awan Hujan Présipitasi Laut Panonpoe
Buenos Aires 29 °C 21.2 °C 5 poé 6 poé 103.3 mm 25.5 °C 10.6 h.
Cordoba 29.4 °C 18.4 °C 6 poé 6 poé 85.3 mm 0 °C 10 h.
Mar del Plata 26.3 °C 18 °C 5 poé 3 poé 60.4 mm 21.5 °C 10.5 h.
Miramar 26.6 °C 17.9 °C 6 poé 3 poé 53.7 mm 21.1 °C 10.7 h.
Puerto Madryn 25.6 °C 18.8 °C 4 poé 1 day 18.4 mm 17.9 °C 11.4 h.
Salta 26.1 °C 14.1 °C 11 poé 9 poé 105.2 mm 0 °C 9.2 h.
San Carlos de Bariloche 20.4 °C 7.4 °C 6 poé 1 day 17.3 mm 15.6 °C 11.2 h.
Ushuaia 11.6 °C 3.8 °C 13 poé 3 poé 50.3 mm 8.9 °C 6.3 h.
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!