Nagara Popular

Argentina — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Argentina
suhu cai Argentina (ayeuna bulan)
Buenos Aires 18.9 °C
Mar del Plata 13 °C
Miramar 12.3 °C
Puerto Madryn 11.4 °C
San Carlos de Bariloche 8.4 °C
Ushuaia 5.9 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!