Nagara Popular

Argentina — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Argentina
suhu cai Argentina (ayeuna bulan)
Buenos Aires 26.2 °C
Mar del Plata 20.7 °C
Miramar 20 °C
Puerto Madryn 17.4 °C
San Carlos de Bariloche 12.4 °C
Ushuaia 8.7 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!