Nagara Popular

Argentina — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Argentina
suhu cai Argentina (ayeuna bulan)
Buenos Aires 14.2 °C
Puerto Madryn 10.5 °C
Miramar 10.3 °C
Mar del Plata 10.3 °C
San Carlos de Bariloche 7.7 °C
Ushuaia 4.8 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!