Nagara Popular

Argentina — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Argentina
suhu cai Argentina (ayeuna bulan)
Buenos Aires 25 °C
Mar del Plata 18.8 °C
Miramar 18.1 °C
Puerto Madryn 15.8 °C
San Carlos de Bariloche 11.4 °C
Ushuaia 8.2 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!