Nagara Popular

Argentina — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Argentina
suhu cai Argentina (ayeuna bulan)
Buenos Aires 14.3 °C
Miramar 13.2 °C
Puerto Madryn 12.9 °C
Mar del Plata 12.8 °C
San Carlos de Bariloche 9.9 °C
Ushuaia 6.1 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!