Nagara Popular

Argentina — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Argentina
suhu cai Argentina (ayeuna bulan)
Buenos Aires 14.3 °C
Puerto Madryn 10.7 °C
Miramar 10.6 °C
Mar del Plata 10.5 °C
San Carlos de Bariloche 6.7 °C
Ushuaia 5.1 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!