Nagara Popular

Argentina — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Argentina
suhu cai Argentina (ayeuna bulan)
Buenos Aires 25.7 °C
Mar del Plata 21.5 °C
Miramar 21.1 °C
Puerto Madryn 18 °C
San Carlos de Bariloche 13.8 °C
Ushuaia 9 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!