Nagara Popular

Argentina — cuaca ku bulan, suhu cai

Kacamatan, Argentina
suhu cai Argentina (ayeuna bulan)
Buenos Aires 13 °C
Puerto Madryn 11.6 °C
Miramar 11.3 °C
Mar del Plata 10.8 °C
San Carlos de Bariloche 7.6 °C
Ushuaia 5.5 °C
Ngabejaan urang sarta babagi jeung babaturan!