Vendet popullore
Krahaso motit

Massa Lubrense — Moti sipas muajit, temperatura e ujit

Temperatura e ajrit nga muaji
Temperatura maksimale mesatare ditore — 30.5°C Gusht. Temperatura maksimale mesatare natë — 26.8°C Gusht. Temperatura minimale mesatare ditore — 12.8°C Shkurt. Temperatura mesatare e natë minimale — 10.8°C në janar.
Temperatura e ujit sipas muajit
Temperature mesatare maksimal i ujit — 26.5°C fiks Gusht. Temperatura mesatare minimale uji — 14.3°C fiks Shkurt.
Reshje, mm
Reshjet maksimale — 120.4 mm Ajo u regjistrua Shkurt. Reshjet minimale — 12.6 mm Ajo u regjistrua Gusht.
Na tregoni dhe të ndajnë me miqtë tuaj!